Even voorstellen

"Ik krijg er energie van om met al deze jonge talenten aan de slag te gaan. Samen werken we naar iets heel moois"

Tim Aafjes
Artistiek leider en choreograaf

Tim Aafjes, 34 jaar oud en als klein jongetje al fan vandansen. Hij deed graag artiesten na als Michael Jackson en Usher. Ook vond hij het leuk om zelf dansen te maken. In 2009 startte hij met het volgen van lessen. In 2010 behaalde hij zijn licentie en begon met lesgeven aan drie groepen in Eibergen. Inmiddels geeft hij 22 lessen per week waarvan 20 in Winterswijk en 2 in Groenlo. Hij geeft lessen in de Urban dansstijlen aan kinderen vanaf 4 jaar tot en met een 30+ groep waarvan 5 wedstrijdgroepen.


Met de wedstrijdgroepen heeft hij verschillende nationale titels behaald en internationale wedstrijden gedanst. Als duo danser heeft hij op het WK in Orlando Florida gestaan en driemaal een 3e plek behaald op het EK. Naast de wedstrijdgroepen en reguliere lessen heeft hij projecten gedaan als choreograaf voor musicals, een muziekvideo en theaterproducties met live bands en orkesten

Lidy Hungerink

Artistiek leider en choreografe


Lidy Hungerink, 26 jaar en al op jonge leeftijd bezig met dans. Al op haar derde jaar begon ze met het volgen van lessen jazz, ballet, streetdance en modern. Deze ervaring deed ze op bij de plaatselijke gymvereniging (in Borculo) en bij balletscholen in Lochem en Deventer. Vervolgens is Lidy naar twee vooropleidingen geweest aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en het Kunsthumaniora in Antwerpen (Belgie).

In haar examen jaar van de HAVO heeft ze auditie gedaan voor de docent dans opleiding. Uiteindelijk is het ArtEZ Dansacademie geworden en heeft ze hier in 2014 haar Bachelor Docent Dans behaald.


Lidy koos er bewust voor om in het Oosten van Nederland les te gaan geven. Ze begon met het opzetten van balletlessen in Borculo. Na enige tijd kwamen daar ook andere stijlen bij en heeft ze tot vandaag de dag haar lessen kunnen uitbreiden in de wijde omgeving. Daarnaast is ze choreografe voor projecten.

"Het is fijn dat er eindelijk de mogelijkheid is jonge talenten nog meer te helpen ontwikkelen"

Manou te Voortwis

Assistent producent


Manou te Voortwis, 16 jaar, woont in Winterswijk en zit nog op de middelbare school. Ze begon op zevenjarige leeftijd met jazzdance. Al snel ging ze over op hiphop en sinds anderhalf jaar volgt ze ook modern. Iedere week volgt ze veel lessen bij Tim en Lidy en assisteert ze ook bij een aantal lessen. Manou neemt veel deel aan wedstrijden met haar team, duo en solo-freestyle.

Performen op een podium is wat ze op dit momnet het liefste doet: het del van haar liefde voor dans met de mensen. Dansen en choreo's maken: ze behaalde al diverse nationale titels met haar duo's en teams. Samen met Fleur sleepte ze in 2017 de eerste prijs binnen op het EK.

Kimberley Meijer

Assistent producent


Kimberley Meijer, 23 jaar, is hard bezig al haar dansdromen te vervullen. Ze begon op vijfjarige leeftijd bij de plaatselijke gymnastiekvereniging en later groeide dit uit naar lessen in diverse stijlen. In 2016 begon ze aan de mbo-dansopleiding Fast Track, die ze na een jaar verruilde voor de ArtEZ dansacademie. Daar volgt ze nu de opleiding Docent Dans en deze hoopt ze in 2021 af te ronden.

Kimberley geeft al een aantal lessen in de week in Borculo en Vorden. Lesgeven zit in haar bloed en speelt een grote rol in haar leven. Verder vindt ze het geweldig om aan projecten mee te werken waarin talant zich kan ontwikkelen.